лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Остапчук дав перше інтерв'ю після новини про розлучення з другою дружиною

На пряме запитання про розлучення Остапчук заявив, що "в нього все добре"

Український ведучий Володимир Остапчук 4 листопада дав інтерв'ю українському каналу "Дом", на якому він тепер працює.

Під час розмови зі своїми колегами Остапчук розповів про свій новий проєкт "Ліс рук" про українських письменників, який виходитиме на цьому каналі, а також назвав своїх улюблених авторів.



Ведучі не стали запитувати Остапчука подробиці про його можливе розлучення з другою дружиною, українською блогеркою і нотаріускою Христиною Остапчук.


Контекст:

Володимир і Христина Остапчуки одружилися у 2020 році.

Чутки про розставання Остапчука і його дружини Христини з'явилися на початку вересня цього року, хоча ще у червні пара ділилася планами на майбутнє й мала намір добудувати свій будинок. Першим про це заявив український ведучий Слава Дьомін.

Під час другої річниці весілля подружжя утрималося від публікацій у мережі, хоча рік тому зворушливо вітало одне одного з днем весілля.

Наприкінці жовтня українські ЗМІ повідомили, що пара оформила розлучення. Ні Володимир Остапчук, ні його дружина не стали цього спростовувати.

На пряме запитання про розлучення ведучий заявив, що "у нього все добре", а його дружина повідомила, що "життя приносить сюрпризи і вони бувають різними".

Читайте також: Владимир Остапчук вызвал полицию на экс-жену

Раніше Остапчук був одружений із перекладачкою Оленою Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років. У них народилося двоє дітей: дочка Емілія (2013) і син Еван Олександр (2018). Подружжя розірвало шлюб 6 березня 2020 року.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 1 363


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook