лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Блогерка Саша Бо показала розкішну квартиру в Івано-Франківську

Блогерка Саша Бо навесні переїхала у нову квартиру в Івано Франківську. Тепер дівчина разом з чоловіком, синами і собаками мешкає у розкішному помешканні з видом на міське озеро.

Цю квартиру Саша придбала ще до того, як вийшла заміж за теперішнього чоловіка. Нагадаємо, весілля блогерки і стоматолога Платона Тарнавського відбулося 3 вересня, а у квартиру блогерки вони переїхали у травні.



Площа квартири складає 120 квадратних метрів. За це помешкання блогерка заплатила 120 тисяч доларів. Там мешкає Саша, її чоловік Платон, сини від першого шлюбу – Даня і Женя, а також дві собачки – Тіна і Соня.

В інтерв'ю Саша Бо зізналася, що ремонт квартири коштує ще дорожче. Лише камінь, який є в інтер'єрі кухні, обійшовся зірці у 10 тисяч доларів. Саша поділилася, що почала робити ремонт ще до війни, тому він вийшов дешевшим, ніж якщо робити зараз.

"Це один із двох найелітніших будинків у нашому місті. Ціна, що піднялася, не залежить від війни, а від того, що скоріше будинок ввели в експлуатацію. Але так, 120 квадратних метрів – це 120 тисяч доларів. Ремонт може ще дорожче", – сказала блогерка.


Однак Саша та Платон не збираються надовго затримуватися в цій квартирі. Після війни вони планують побудувати великий будинок. Наразі не визначилися, де саме, але обов'язково реалізують цю мрію, коли Україна переможе.

Читайте також: Саша Бо вдруге вийшла заміж

А поки що Саша влаштовує фотосесії у стильній і затишній квартирі. Блогерка зізналася, що дуже любить проводити час вдома. У своєму блозі вона часто публікує фото саме звідти.

Блогерка Саша Бо показала розкішну квартиру в Івано-Франківську



скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 389


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook