лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

П'ятий сезон "Корони": Netflix оголосив дату прем'єри серіалу про британську королівську родину

Стримінговий серівіс Netflix оголосив дату прем'єри п'ятого сезону серіалу "Корона".

Він вийде на платформі у середу, 9 листопада.

Наступний розділ стане передостаннім сезоном серіалу, натхненого життям британської королівської родини. Вже названо імена акторів, які зіграють у шостому та останньому сезоні серіалу. Його автор Пітер Морган раніше підтвердив, що шостий сезон стане заключним.

Після смерті королеви Єлизавети II 8 вересня команда серіалу поставила знімання на паузу через повагу до монархині та національної жалоби. З 14 вересня виробництво шостого сезону поновилося в Іспанії.

Ми зібрали все найцікавіше про 5-й сезон серіалу "Корона".

У п'ятому сезоні відбудеться повна зміна акторського складу. Він висвітлюватиме роки правління Джона Мейджора, складності у шлюбі Діани та принца Чарльза та трагічну смерть Діани 1997 року.



Імельда Стонтон, ірландсько-англійська акторка, зіграє роль королеви Єлизавети II, змінивши в цій ролі Олівію Колман, яка грала у п'ятому та шостому сезонах.

Вона стане третьою акторкою, яка носить корону в серіалі — роль юної королеви виконувала Клер Фой у першому та другому сезоні шоу.

Читайте також: Фотограф розповів секрет, як Меган Маркл вдається добре виглядати на фото

Принцесу Діану у п'ятому сезоні зіграє австралійська акторка Елізабет Дебікі, а принца Чарльза зіграє Домінік Вест.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua  Переглядів: 395


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook