лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Вийшов трейлер драмсеріалу про пожежу у Нотр-Дамі

Вийшов трейлер драмсеріалу про пожежу у Нотр-Дамі
Американська стрімінгова платформа Netflix представила трейлер драматичного серіалу Нотр-Дам, у якому розповідається історія згорілого собору Паризької Богоматері у столиці Франції.

Ролик опубліковано в YouTube.

За сюжетом дія кінострічки відбувається вночі 15 квітня 2019 року, коли згорів Нотр-Дам.

"Ідеться про долю чоловіків і жінок, яким потрібно було загасити вогонь. У той час як паризькі пожежники намагаються зупинити поширення вогню в соборі, в шоу також розповідається про персонажів, які проходять через віджимання - їм доведеться боротися один з одним, любити один одного, зустрічатися один з одним, ненавидіти один одного, посміхатися чи допомагати один одному - щоб, зрештою, вони мали шанс почати все спочатку", - сказано в описі.



Як відомо, пожежа була загашена вранці 16 квітня. Вона призвела до обвалення шпиля та даху, а також пошкодження внутрішнього оздоблення. Після цього президент Франції Еммануель Макрон оголосив про початок національної кампанії зі збору коштів для відновлення собору.

Читайте також: Кара Делевінь налякала шанувальників, бігаючи в шкарпетках по аеропорту

Також через пожежу 25 грудня 2019 року у Нотр-Дам не служили різдвяну месу. Це було вперше з часів Великої французької революції.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: korrespondent.net  Переглядів: 401


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook