лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Королева Єлизавета запросила на чай ведмедика Паддінгтона (ВІДЕО)

Королева Єлизавета запросила на чай ведмедика Паддінгтона (ВІДЕО)
Королева Великобританії Єлизавета Друга, яка цьогоріч святкує свій Платиновий ювілей на престолі, запросила на чаювання відомого мультяшного персонажа — ведмедика Паддінгтона.

Фото та відео поширюють офіційні сторінки британських роялів.

96-річну королеву Єлизавету прийшов привітати із Платиновим ювілеєм сам ведмедик Паддінгтон — улюбленець дітей з усього світу.

У той час, як за вікном відбувається парад на честь ювілею правління Єлизавети Другої, вона разом із Паддінгтоном попиває чай з мармеладними сендвічами.



"Мармеладний сендвіч, Ваша Величність? Королева і Ведмідь Паддінгтон влаштовують платинову вечірку в палаці", — підписали зображення монарха з ведмедиком на Instagram-сторінці королівського двору.

Малюк Паддінгтон запропонував ювілярці з'їсти знаменитий мармеладний сендвіч, який він зберігає у своєму капелюсі, на що Її Величність відкрила свою сумочку та показала, що завжди носить із собою солодощі.

Читайте також: Тіна Кароль показала рідкісні фото із підрослим сином

Ведмежа Паддінгтон — символ англійської літератури. Він настільки сподобався британцям, що кіоски із сувенірною продукцією з його зображенням є по всій країні. скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 924


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook