лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Готуємо незичайні равіолі з гарбузом і сиром фета в бульйоні

Сезон гарбуза вже почався, а значить можна починати фантазувати на тему цього помаранчевого овоча. Поле для експериментів тут дуже велике, починаючи з крем-супу з гарбузом і закінчуючи звичайною гарбузовою кашею. А ще можна приготувати традиційні сицилійські равіолі з гарбузом. Мені дуже подобається ця варіація знаменитої італійської страви. Равіолі з гарбузом і сиром фета виходять дуже ніжними і просто тануть у роті, а якщо їх подати в насиченому овочевому бульйоні із зеленню вони будуть просто божественними.

Інгредієнти

200 г Тыква
1 ст. л. Оливковое масло
100 г Сыр Фета
1 ч. л. Смесь сухих итальянских трав
за смаком Соль
1 л Бульон овощной
2 гілочки Укроп

Для тіста:
100 г Мука (додатково для розкатування)
1 шт. Яичный желток
30 мл Вода
1 дрібка Соль

Равіолі з гарбузом і сиром фета в бульйоні: Покроковий рецепт

Крок 1

Духовку розігрійте до 180 градусів. Очистіть гарбуз (200 г) і поріжте на невеликі кубики. Викладіть на деко або в форму для запікання, полийте 1 ст. л. оливкової олії та запікайте 20-25 хвилин або поки гарбуз не стане дуже м'яким.

Крок 2

Поки запікається гарбуз, приготуйте тісто для равіолі. Змішайте 100 г просіяного борошна з дрібкою солі, одним яєчним жовтком і 30 мл води. Замішайте тісто - воно повинно вийти досить щільним і не прилипати до рук. За необхідності додайте трохи борошна. Розкачайте тісто тонким шаром на поверхні, посипаній борошном, і поріжте на невеликі квадратики зі стороною близько 6 см.

Крок 3

Готовий гарбуз дістаньте з духовки і дайте трохи охолонути. Перекладіть в миску, додайте 100 г сиру фета і сухі пряні трави. Я рекомендую взяти суміш сухих італійських трав - вона зараз є в асортименті майже всіх виробників спецій. Якщо таку не знайдете, беріть, сухий орегано і чебрець. Розімніть гарбуз з сиром і спеціями виделкою до отримання однорідної маси.

Крок 4

Викладіть трохи гарбузової маси на квадратик тіста, загорніть у вигляді трикутника і защипніть краю.

Крок 5

Потім поверніть трикутник і защіпніть його кінці - так у вас вийдуть равіолі класичної форми, схожі на пельмені.

Читайте також: Італійська кухня. Готуємо смачні равіолі з м’ясом

Крок 6

Відваріть равіолі в овочевому бульйоні протягом 2-х хвилин після того, як вони спливуть. Бульйон посоліть за смаком. Подавайте равіолі в бульйоні, посипавши подрібненим кропом.

Готувати – це просто! скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 171


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook