лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Фірмовий рецепт справжньої смаженої картоплі з цибулею

Смажена картопля – це неймовірно проста та смачна страва, але чи правильно ви її готуєте? Український шеф-кухар Микола Люлько поділився секретами, які обов'язково пригодяться вам на кухні.

Якщо ви досі готуєте смажену картоплю, а вона виходить вареною, зі слабкою скоринкою – цей рецепт для вас! Микола Люлько просто обожнює цю страву, тому відповідально підійшов до справи й поділився з читачами своїм фірмовим рецептом.



Просто й легка, на перший погляд, страва має кілька секретів у приготуванні. А саме, картопля. Її нарізка, заготовка та етапи, врахувавши які, ця страва буде довершеною, а картопля – смаженою, а не вареною на сковорідці.

До речі, Микола Люлько розповів, що обожнює їсти її зі шматком хліба та склянкою молока. Ви можете спробувати, як шеф-кухар, або подати її зі сметаною, улюбленим салатом або шкварками. Все залежить від вподобань та смаків.

Рецепт смаженої картоплі

Час: 40 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:


– картопля;
– ріпчаста цибуля;
– вершкове масло;
– соняшникова олія;
– сіль.

Приготування:

Ретельно почистіть картопля, помийте її у воді. Наріжте картоплю однаковими шматочками та промийте в мисці з холодною водою, щоб вимити зайвий крохмаль.

Злийте воду з миски, натомість обшпарте картоплю окропом. Злийте воду. Можна використовувати друшляк.

Просушіть шматочки на шарі паперового рушника або за допомогою кухонного рушника.

У сковорідку з антипригарним дном розігрійте багато олії. Вкиньте туди нарізану картоплю та залишіть смажитися. Перемішуйте її один раз в 5 хвилин.

Паралельно очистіть від лушпиння ріпчасту цибулю, наріжте її кубиками.

Обсмажте цибулю на сковорідці з олією до прозорого кольору.

До обсмаженої картоплі додайте вершкове масло, цибулю та посоліть. Перемішайте всі інгредієнти та подавайте страву до столу.

Смачного!

[media=https://www.instagram.com/p/CeQVvNJFOte/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8931d598-94fe-4b9d-90da-4048d1db4933]скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 079


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook