лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Названо чотири секрети правильної заморозки хліба, щоб зберегти його смак

Якщо з'явився ризик, що найближчим часом може статися дефіцит хліба, або немає постійного доступу до магазину, то є прекрасний спосіб, як не залишитися без "голови" столу - заморозка.

Дієтолог розповіла, як правильно потрібно заморожувати хліб, щоб він не втратив свій смак та зовнішній вигляд, а також скільки можна його зберігати в такому вигляді.



За словами фахівця Світлани Фус, у морозильній камері хліб може зберігатись протягом 4-5 місяців за умови правильної заморозки. Дотримуючись наведених нижче порад, у вас все вийде.

Чотири секрети правильної заморозки хліба, щоб зберегти його смак

1. Заморозити хліб можна прямо у звичайному поліетиленовому пакеті або харчовій плівці, а краще у вакуумі. Важливо, щоб у нього потрапило якнайменше повітря.

2. Після того, як ви дістанете хліб з морозилки, його потрібно з'їсти протягом 1-2 днів. Тому найкраще заморожувати хліб порційно, нарізавши його на шматочки.

3. Існує думка, що заморожувати можна старий хліб, але це не так. Тільки свіжий!

Читайте також: Навіщо заморожувати кефір, і як отримати чотири продукти з одного


4. Але не гарячий і навіть не теплий. А все через те, що в пакеті за низької температури виділятиметься конденсат, хліб намокне і буде несмачним.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 121


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook