лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Коли додавати в борщ капусту, щоб страва вийшла смачною та корисною

Коли додавати в борщ капусту, щоб страва вийшла смачною та корисною
Червоний борщ – одна з найпопулярніших та найсмачніших страв у світі. Готують його з овочів з м'ясом або без, з квасолею та томатами. Щоб борщ вийшов схожим на той, що подають у дорогих ресторанах, потрібно знати найважливіші секрети його приготування.

Цікаво, якщо в борщ взагалі не покласти капусту, то вийде знаменитий буряк. Теж дуже смачна страва, але все ж таки борщем назвати її не можна. У процесі приготування борщу можна використовувати як свіжу білокачанну капусту, так і квашену. Головне, щоб овоч був дрібно нашаткованим.



Додавати в каструлю з бульйоном подрібнену капусту (або віджату квашену) слід через 10 хвилин після початку приготування страви.

Варіть капусту в бульйоні близько десяти хвилин на слабкому вогні, потім додавайте інші овочі: натерти на тертці буряки, нарізану кубиками картопля, обсмажені на олії цибуля і морква, томатну пасту, зелень і спеції.

Читайте також: Чому в ресторанах борщ смачніший за домашній: три секрети шеф-кухарів

Шеф-кухарі ресторанів також рекомендують класти в червоний борщ невеликий шматочок вершкового масла. Цей продукт додасть борщу ситості, а також допоможе іншим інгредієнтам «подружитися» між собою.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 297


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook