лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Вікторія Маремуха з чоловіком-французом показала, як хрестила сина у Києві

Знаменитість повернулася з родиною до України на початку травня.

Акторка, фіналістка проєкту "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха поділилася з шанувальниками фото з хрещення її 8-місячного сина Луки.



Про таїнство зіркова матуся розповіла на сторінці в Instagram. Як повідомила Маремуха, для неї було дуже важливим, аби хрестини відбулися саме у Києві. Також модель зізналася, що одразу після народження первістка обрала, у якому храмі буде його хрестити.

 Вікторія Маремуха з чоловіком-французом показала, як хрестила сина у Києві

"Для мене було важливим не лише народити сина в Києві, а й похрестити. Всі знають, що перше хрещення Русі та наших предків відбулося саме тут, на схилах та водах Дніпра в 988 році князем Володимиром Великим. Михайлівський Золотоверхий Монастир для хрещення Луки я обрала ще після народження сина. Але пізніше мене відговорили в бік іншого. Але все ж я повернулася до нього, чому безмежно рада", - зізналася Маремуха.


Хрещеними малюка стали близькі друзі Маремухи, з якими вона товаришує протягом 10 років. Звісно, на таїнстві був присутній й батько Луки, чоловік Вікторії, француз Луї.


Читайте також: Телеведуча Вікторія Маремуха народила первістка (ФОТО)

Нагадаємо, що 7 вересня 2022 року Вікторія Маремуха вперше стала мамою. Знаменитість народила сина, якого назвала Лука. Свого первістка акторка народжувала вдома у Києві. На пологах був присутній й чоловік Вікторії, француз Луї.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 227


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook