лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Сенцова показала їхнього сина, який підріс

Дружина Сенцова показала їхнього сина, який підріс
Для Сенцова і Вельч цей шлюб став другим

Дружина колишнього політв'язня, українського режисера Олега Сенцова, директорка з адвокації американської компанії Ridgley Walsh Вероніка Вельч 23 грудня у Facebook опублікувала фотоколаж, на якому зображено їхнього сина Дем'яна поруч зі знімком свого батька у військовій формі.



"Мої чоловіки – суворість і впевненість", – підписала вона фото


Контекст:

Вельч народилася в Івано-Франківську, закінчила Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Її ексчоловік – колишній координатор руху "Чесно", політичний консультант Андрій Круглашов. У них є спільний син Лев (2012).

5 липня 2022 року Сенцов і Вельч стали чоловіком і дружиною. Про те, що вони перебувають у стосунках, Сенцов повідомив у березні 2022 року. На початку грудня стало відомо, що у подружжя народився син. Дати народження дитини вони не повідомляли.

ЧИтайте також: У мережі показали довгий поцілунок Сенцова із нареченою

Від попередніх стосунків у Сенцова троє дітей. Дорослі Аліна й Владислав – діти від першого шлюбу. Про народження третьої дитини – дочки Емми – Сенцов повідомив 5 лютого 2021 року. Вона народилася 16 грудня 2020 року. Із її матір'ю, українською поетесою Юлією Бабич Сенцов зустрічався протягом кількох місяців. Про вагітність Бабич дізналася вже після розставання.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 604


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook