лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Вперше за тривалий час в мережі з'явилося фото Олега Винника, який лікується у Німеччині

Вперше за тривалий час в мережі з'явилося фото Олега Винника, який лікується у Німеччині
Спільний знімок з українським артистом опублікував музикант та військовослужбовець Роман Недзельський.

Вперше за довгий час у соцмережах з'явився знімок Олега Вінника, який ще на початку повномасштабної війни зник з інфопростору. Сумісне фото зі співаком, який зараз знаходиться у Німеччині, опублікував чоловік Оксани Білозір музикант та військовослужбовець Роман Недзельський.



На кадрі колишній директор палацу "Україна" позує пліч-о-пліч з українським співаком у Берліні. Коли саме було зроблено фото невідомо. В описі допису Недзельський поділився, що минуло вже 300 днів, як він на фронті захищає Україну від російської агресії.

"Сьогодні мій 300-й день в українській армії та 293 день війни. Життя змінилося на 180. Багато всього було, багато чого ще, сподіваюся, буде. Перемога за нами", — написав Роман Недзельський.


Читайте також: Фанати Олега Винника з тревогою гадають, куди зник співак

Нагадаємо, що в перші дні повномасштабного російського вторгнення в Україну підписники Олега Вінника обурилися, що він жодним чином не коментував агресорську позицію РФ. Тільки на восьмий день війни "повелитель вовчиць" записав відеозвернення до росіян та білорусів, закликаючи їх відмовитися від кровопролитної війни та геноциду українців. Починаючи з квітня співак зовсім зник з інфопростору та відмовляється давати коментарі журналістам. За чутками, наразі він перебуває у Німеччині, де проходить лікування.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 334


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook