лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

"Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як треба перемагати

"Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як треба перемагати
На новому кадрі можна побачити, що артистка встигла сфотографувати цікавий момент, коли сонце гарно лягло на столичні висотки.

Популярна українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч вирішила підняти своїм шанувальникам настрій цікавим кадром зі столиці, де стоїть тепла осіння погода. Цього разу співачка спіймала в об'єктиві своєї камери сонячні промені та заявила, що світло обов'язково переможе пітьму.



Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.


"Розсипле Світло Темряву", - коротко підписала свіжу історію співачка.

На новому кадрі можна побачити, що артистка встигла сфотографувати цікавий момент, коли сонце гарно лягло на столичні висотки. Можливо, саме такий теплий день надав співачці нову хвилю натхнення, і Злата вирішила трохи побути фотографом.

Можна помітити також, що артистка впевнена, що світло переможе темряву, і всі ми знаємо, що це обов'язково станеться. А нам залишається лише чекати на нові цікаві кадри та новини з творчого життя співачки.

Читайте також: Екс-"Холостячка" Злата Огнєвіч знайшла красеня, ніхто не робив з нею нічого подібного

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями Злата Огнєвіч, яка свого часу наважилася шукати своє справжнє кохання у телешоу "Холостячка", привітала українців зі святом – Днем захисників. На новому фото того дня красуня постала в об'ємному світшоті молочного кольору, з простою зачіскою та легким макіяжем.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 384


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook