лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ірина Федишин зачарувала рідкісним фото з батьками

Співачка Ірина Федишин привітала маму з днем народження. З цієї нагоди артистка вперше за тривалий час опублікувала спільне фото з найріднішими.

Зараз Ірина Федишин часто виступає на благодійних гастролях за кордоном. Однак вона продовжує ділитися з шанувальниками яскравими сімейними моментами.

У день народження матері виконавиця опублікувала рідкісне фото, на якому позувала з найріднішими. Ймовірно, це селфі Ірина зробила під час спільного відпочинку в Карпатах. До війни сім'я любила їздити у спільні відпустки, проводити час разом.



"Мамо, щиро вітаю з днем народження. Сьогодні серед усіх важких новин, коли, як ніколи, розумію цінність кожної хвилини, хочу вкотре сказати, що люблю вас і тата дуже сильно. Нехай Господь дарує міцне здоров'я, довгі, щасливі роки життя та мир і перемогу нашій Україні", – написала Ірина під фото.

Ірина Федишин зачарувала рідкісним фото з батьками

На світлині всі троє щиро усміхаються. Тепер розуміємо, що кожна мить з сім'єю – неоціненна. Тому згадки про довоєнне життя викликають приємні спогади та ще більше бажання якомога швидше перемогти.

У коментарях підписники Ірини приєднуються до привітань її матусі.

Читайте також: Ірина Федишин показала, як разом із сином садить картоплю

"Іриночко, щиро вітаю вашу матусю! Усього їй найкращого! Миру та здійснення задуманого!"
"Ірусю, мої щирі вітання для вашої матусі! Міцного здоров'я, родинного затишку та всього лише хорошого, під вільним небом мирної країни!"
"Бережіть вашу матусю! Нехай живе здорова та радісна!"скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 486


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook