лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Влада Ями відповіла, чому він досі не повернувся до України

Влад Яма з перших днів вторгнення виїхав з родиною за кордон і досі залишається у США. Дружина танцівника відповіла, чому він ще не повернувся до України.

Український танцівник і суддя "Танців з зірками" Влад Яма разом з дружиною та сином перебуває у Сполучених Штатах. Там він часто проводить благодійні заходи, але деякі українці вважають, що хореограф має повернутися до України.

Дружині Влада Ями шанувальники поставили запитання про те, чому танцівник не повернувся захищати дім, коли подбав про сім'ю. Лілія назвала це запитання некоректним, але відповіла.



"По-перше, я вважаю, що ставити такі запитання, щонайменше, некоректно. Це особиста справа кожного. У всіх різні історії та причини. Кожен переживає війну по-своєму. Я поважаю вибір кожного", – написала Лілія Яма.

Дружина Влада Ями нагадала, що їхня сім'я теж допомагає країні. "Вдячна чоловіку за те, що ми зараз у безпеці. Ми теж допомагаємо на своєму фронті".

Дружина Влада Ями відповіла, чому він досі не повернувся до України

Також Лілія Яма зізналась, що їм дуже хочеться додому. Але для них у пріоритеті – безпека сина.


Лиш наприкінці липня танцівник дав інтерв'ю, в якому розповів, як його сім'я переживає війну. Він зізнався, що виїхав з країни 24 лютого, водночас його батьки залишилися у Запорізькій області. У коментарях багато хто обурився, що чоловік відсиджується за кордоном, а також згадували Дмитра Дікусара. Водночас інші ділились думками про те, що засуджувати не варто.

Влад Яма 24 серпня провів діджейський сет в Нью-Йорку і показав звідти відео. Шанувальники відреагували на нього теж здебільшого негативно.

Читайте також: Влад Яма розповів, як і куди виїхав з України

Колега Влада Ями Ілона Гвоздьова зізнавалась, що ставиться до тих чоловіків, які виїхали – "рівно". Головне, щоб вони не відсиджувалися, а ставали рупором України в боротьбі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 632


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook