лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Андрій Данилко зізнався, чому не хоче говорити українською мовою

Андрій Данилко зізнався, чому не хоче говорити українською мовою
Український артист Андрій Данилко, найбільш відомий як Вєрка Сердючка, з перших днів війни виступає проти російської агресії, закликає своїх колег із РФ виступити за мир та припинення кровопролиття, а також намагається достукатися до своїх шанувальників. Тим часом на відміну від своїх співвітчизників, багато з яких перейшли на українську мову, виконавець цього не зробив.

В інтерв'ю Лілії Ребрик у програмі "Ранок з Україною" Андрій Данилко зізнався, що його рідною мовою був суржик (суміш російської та української мови). Йому знадобилося багато зусиль, щоб заговорити чистою російською. Як і велика кількість жителів України, артист мислить і розмовляє російською.



Говорячи про те, що зараз багато хто переходить на українську, Андрій Данилко зазначив:

"Головне, щоб мене не змушували. Все прийде, але це певний процес. Моя рідна мова – суржик! Від нього я дуже довго не міг позбутися – це справді велика проблема. Є люди, наприклад, ті, які виросли на західній Україні – для природно розмовляти українською. А в нас було все по-іншому. Тому, мабуть, Сердючка свого часу була для мене якимось порятунком, адже вона говорила, як я".

Читайте також: Андрій Данилко назвав єдине слово, яке б сказав Путіну при особистій зустрічі

Проте під час своєї успішної кар'єри Андрій Данилко написав та виконував багато пісень українською мовою. На даному етапі співак з нетерпінням чекає, коли Україна переможе у цій війні, і він будь-якої миті готовий вийти на Майдан і заспівати для українського народу.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 5 258


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook