лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Імунолог розповіла, як суміші для годування впливають на здоров'я дитини

Багато мам запитують: яку ж суміш для годування дитини вибрати з того різноманіття, що стоїть на полицях? Тим більше, коли упаковки рясніють обіцянками: «для поліпшення травлення», «для зміцнення імунітету», «гіпоалергенно».

Лікар імунолог-алерголог розповіла про те, який вплив суміші надають на організм малюка і чому так важливо підходити до їх вибору з усією відповідальністю.

«Аналіз наявних наукових даних показав, що багато таких тверджень є надто сміливими і не мають достатнього наукового обґрунтування. До чого це може спричинити? До поступової заміни грудного вигодовування на штучне „з метою зміцнення здоров'я дитини“. Спеціально беру у лапки», — каже есперт.



Якщо природне грудне вигодовування материнським молоком можливе, завжди потрібно віддавати перевагу йому. Усі суміші збільшують ризики шлунково-кишкових захворювань, респіраторних та кишкових інфекцій, а також ожиріння. Урізання термінів грудного вигодовування підвищує ризик раку грудей для самої матері.

Спроба замінити природне харчування на магазинну суміш може призвести до передчасного походу до лікаря. Незважаючи на запевнення виробників у гіпоалергенності їхнього продукту, у дитини можуть з'явитися висипання на шкірі або інші проблеми зі здоров'ям.

Більше того, якщо у дитини вже є алергія на молочні білки, навіть гіпоалергенна суміш з високою ймовірністю також провокуватиме у нього алергічні реакції.

Читайте також: Названі основні причини інтенсивної втрати волосся у жінок

Враховуючи величезні обсяги суміші, які протягом дня споживає дитина по відношенню до ваги свого тіла, цілком очевидно, що вплив суміші на організм малюка величезний. І якщо ця суміш якимось чином шкодить дитині, ця шкода може завдати величезної шкоди її здоров'ю, як зараз, так і в перспективі в процесі дорослішання.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: medikforum.ru  Переглядів: 332


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook