лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Названі основні причини інтенсивної втрати волосся у жінок

Стрес, зміни в харчування, особливості роботи гормональної системи можуть стати причиною рясного випадіння волосся у представниць жіночої статі.

Випадіння волосся відбувається постійно, проте нормальною вважається втрата обмеженої кількості волосків – приблизно до ста на добу. Але в деяких випадках шевелюра може рідшати набагато інтенсивніше, і особливо сильно це лякає жінок, які хоч і в меншій мірі, але все ж, як і чоловіки схильні до алопеції (облисіння). За даними журналу Glamour, що опублікував пояснення фахівців-трихологів із цього приводу, причинами інтенсивної втрати волосся у жінок можуть бути такі обставини.



Стрес. Експерти називають його найчастішою причиною жіночого облисіння.

«Під час емоційних потрясінь волосяні цибулини переходять у фазу спокою приблизно на три місяці, а потім випадають».

Медики пояснюють: коли причина стресу усувається, стан волосся знову нормалізується приблизно за 4 місяці.

Нестача поживних речовин. Якщо жінки слідують якомусь дієтичному плану, так чи інакше обмежує харчування, вони також можуть помітити випадіння волосся, що стало більш значним. Для хорошого стану волосся важливо отримувати в достатку поживні речовини – насамперед білок, жирні кислоти, залізо, вітаміни.

Недбале ставлення. Постійні зачіски, що передбачають стягування волосся, а також агресивні процедури з термічною або хімічною обробкою пасм, а також надмірно часто миття, що позбавляє шкіру голови природних жирів, – ще одна причина їхнього випадання.

Хвороби із високою температурою. Трихологи попереджають: чим довше триває період, коли тримається висока температура, і чим серйозніше її значення – тим більше волосся у результаті випаде. Підвищення температури згубно діє волосяні фолікули.

Читайте також: Кардіолог пояснила, як зрозуміти, що у вас "погані судини"

Гормони. Зміна у співвідношенні гормонів також впливає волосся у жінок. З цієї причини вони можуть зіткнутися з алопецією в період настання менопаузи, при вагітності або внаслідок захворювань, що провокують гормональний дисбаланс, наприклад хвороб щитовидної залози.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: medikforum.ru  Переглядів: 683


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook