лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ірина Білик прокоментувала рішення екс-чоловіка повернутися з концертом до РФ

Ірина Білик прокоментувала рішення екс-чоловіка повернутися з концертом до РФ
Співачка припустила, що таке рішення Аслан ухвалив через тяжкий стан батька.

Українська співачка Ірина Білик, яка після повномасштабного вторгнення РФ в Україну зайняла проукраїнську позицію, прокоментувала рішення колишнього чоловіка взяти участь у концерті у Москві. За словами артистки, Аслан Ахмадов підтримував її у перші дні війни, а сам виїхав із РФ до Азербайджану.



"В цій ситуації є основне поняття для мене – "колишній чоловік"! Я з ним розійшлася пів роки тому, і це багато про що говорить. У нас вже тоді були різні погляди на життя. Так, коли почалась війна, він мене дуже підтримав, переживав за сина. Але я особисто не слідкую за його життям, ми рідко бачились і жили окремим життям. Це було моє рішення", – прокоментувала Ірина Білик.

За словами співачки, про концерт колишнього в москві та про його повернення до росії вона дізналась в новинах. І була шокована цим.

"На цей концерт прийде якихось 20 чоловік, і я не розумію, нащо то робити? Грошей це не принесе! Хто зараз слухатиме ті пісні Анни Герман? А він таку тінь кинув на мене… це ганьба, насамперед для нього, адже він навіть не попередив мене, ні слова не сказав. Я б спробувала відговорити його. Краще б він попросив у друзів ті копійки", – емоційно розповіла співачка в ефірі "Ранку з Україною".

Ірина Білик взагалі відмовляється розділяти та сприймати вчинок Ахмадова, тим більше пісні Анни Герман асоціюються у багатьох з радянською армією, тож цей концерт сприймається, як жест на підтримку війни в Україні.

Читайте також: Ірина Білик розповіла, як її образив колишній чоловік-росіянин

"Можливо, йому терміново потрібні кошти, адже я знаю, що його тато в тяжкому стані, йому залишилось кілька днів. Але багато він не заробить! Мені дуже образливо, адже Аслан знає, як мені зараз важко, немає роботи і навіть не знаю, коли тепер вона буде. А він взяв і так мене підставив. Проте я впевнена, що мої шанувальники знають про мою позицію і підтримку України", — поділилась артистка.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 951


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook