лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Моніка Белуччі перетворилася на блондинку

Моніка Белуччі перетворилася на блондинку
57-річна італійська акторка Моніка Белуччі з'явилася на обкладинці нового номера французького журналу Madame Figaro, а також постала на його сторінках у зухвалих образах і розкішних вбраннях.

На титульній сторінці Моніка позує у сукні від російського бренду Yanina Couture із браслетом від Cartier. Автор знімку — Тімо Сандер.

Зазначимо, що фотосесія для журналу приурочена до виходу фільму "Дівчина у фонтані" режисера Антоніоджуліо Паніцці, де Моніка зіграла головну роль — шведської ікони, акторки та фотомоделі, секс-символу 1950-60-х років — Аніти Екбер. Це документальний фільм, у якому розповідається історія акторки, поглинутої власною славою.


Крім сукні від Yanina Couture, Моніка приміряла вбрання від Dolce & Gabbana, Falke, Elie Saab, Alexandre Vauthier і Balmain, а також розкішне кольє і сережки від Cartier, амбасадоркою якого Белуччі є вже багато років.



Частина фото чорно-біла, і на них акторка копіює у чомусь моменти з фільму "Малена", тільки замість чоловіка, який прикурює їй сигарету, на знімку — перукар, який створює їй зачіску в стилі "старого Голлівуду".

Читайте також: Alyona Alyona та Jerry Heil записали пісню Рідні мої

Найбільше привертає увагу саме колір волосся Моніки, яка завжди славилася розкішною темною шевелюрою, перетворилася на блондинку, що зовсім не псує образ кінодіви.



скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 612


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook