лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джулія Робертс покрасувалася на червоній доріжці у кольє з діамантом у 100 карат

Джулія Робертс покрасувалася на червоній доріжці у кольє з діамантом у 100 карат
54-річна американська акторка Джулія Робертс з'явилася на червоній доріжці Канського кінофестивалю, відвідавши прем'єру фільму "Час Армагеддону" з Енн Гетевей та Ентоні Гопкінсом у головних ролях, пише Vogue.

Стилістка Елізабет Стюарт підібрала для акторки темно-синій комбінезон Louis Vuitton, який поєднувався із формальними елементами смокінгу. Образ доповнювали пара туфель на шпильках із ремінцями та сліпуче кольє Chopard із 18-каратного білого та жовтого золота із жовтим діамантом у 100 карат як підвіска.

Як зазначають модні критики, Робертс, яка завжди любила порушувати традиції, переступила через дрес-код фестивалю, що передбачає пишні вечірні сукні, і з'явилася на червоній доріжці у комбінезоні-смокінгу.


Проте її ансамбль виглядав настільки гармонійно та вдало, що відгуки були раз-у-раз похвальні.



Проте одним нарядом того вечора кінодіва не обмежилася. Пізніше на нагородженні премією Chopard акторів Шейли Атім та Джека Лаудена на гала-вечері із зірками, Робертс з'явилася в класичному чорному жакеті Dior Bar із відливом, прикрашеному брошкою у формі троянди на лацкані, довгій пишній спідниці та туфлях на шпильці. У руках вона тримала маленький клатч.

Читайте також: Alyona Alyona та Jerry Heil записали пісню Рідні мої

Якщо на прем'єрі волосся знаменитості було розпущене, то ввечері вона зібрала його в елегантну зачіску.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 933


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook