лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Візажистка розкрила секрет млосного погляду Меган Фокс

Візажистка розкрила секрет млосного погляду Меган Фокс
Меган Фокс, яка найбільше запам'яталася глядачам у фільмах "Трансформери" та "Тіло Дженніфер", підкорила публіку на червоній доріжці церемонії нагородження премією 2022 Billboard Music Awards не тільки чорною сукнею з глибоким декольте і високим розрізом від David Koma, але й своїм макіяжем, обговорення якого триває вже кілька днів.

Секрет млосного погляду Меган, яка нагадувала єгипетську царицю Клеопатру, розкрила її візажистка й авторка мейку Кларисса Луна на своїй сторінці в Instagram. Вона докладно розписала, яку косметику використовувала для обличчя, очей, губ і, звичайно ж, очей акторки та моделі.

З'ясувалося, головний секрет макіяжу очей акторки полягає в тому, що Кларисса використала для нього накладні вії американського бренду House of Lashes, а органічно "вбудувати" їх в образ допомогла темна підводка та чітко промальовані куточки очей.



Родзинки образу додав і чубчик у стилі "біркін", який додав Меган аристократичності.

Похизувавшись на червоній доріжці, з тим самим макіяжем брюнетка вирушила на вечірку з нагоди свого 36-річчя. Вона змінила чорну сукню на ультракоротку золоту, одягла діадему і розважалася з гостями та коханим.

Читайте також: Alyona Alyona та Jerry Heil записали пісню Рідні мої

Щоправда, після свята ЗМІ навперебій заговорили, що вона вагітна, оскільки за вечір Фокс практично не торкнулася алкоголю, якого на столах було достатньо.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 458


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook