лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анастасія Приходько їдко висміяла появу Філіпа Кіркорова на "Євробаченні-2022"

Анастасія Приходько їдко висміяла появу Філіпа Кіркорова на "Євробаченні-2022"
Співачка прокоментувала появу російського артиста на пісенному конкурсі.

Відома українська виконавиця Анастасія Приходько смішно прокоментувала появу Філіпа Кіркорова за лаштунками "Євробачення-2022". Своєю думкою про російського співака вона поділилася в програмі"Зірковий шлях".



Зовсім недавно відгримів головний пісенний конкурс Європи - "Євробачення-2022". На конкурсі помітили і російського співака Філіпа Кіркорова, який зазначив, що був запрошений, як "спеціальний гість".


Анастасія Приходько прокоментувала появу російського виконавця на"Євробаченні". Вона посміялася з Кіркорова і зазначила, що він лізе куди не пускають, а роблять це не просто так. Вона зазначила, що з початку війни артист жодного разу не виступив проти війни, фактично підтримуючи дії уряду своєї країни.

Читайте також: Приходько показала дочку, що підросла

"Боже, волохата д*ра. Бігає, лізе куди не пускають. Що він хотів. Він думає, що якщо він Філіп Кіркоров, то що повинні його там зустрічати з російським короваєм, спасибі Філ, що ти приїхав? Все, до побачення "Євробачення". Не потрібно було підтримувати Оксану Марченко, не потрібно було говорити, що я не я і хата не моя. Нехай та волохата д*ра залишається в росії", - емоційно заявила Анастасія Приходько.

[media=https://www.instagram.com/p/Cdp4FvxPaiq/?utm_source=ig_embed&ig_rid=22026272-8924-40a5-9d1a-9ac5573475af]скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 606


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook