лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Санта Дімопулос розповіла про своє життя біженця

Санта Дімопулос розповіла про своє життя біженця
Українська співачка Санта Дімопулос виїхала з України разом зі своєю родиною. Наразі учасниця проекту "Фабрика зірок" перебуває в Італії, проте планує переїхати до іншої країни.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка українського шоу-бізнесу дуже часто відповідає на запитання шанувальників. Так один із них поцікавився, де або у кого живе Санта Дімопулос із сім'єю в Італії, на що вона відповіла:



"Ми знімаємо будинок, але в червні потрібно з'їхати, а я поки не знайшла куди".

“У червні треба з'їхати“: Санта Дімопулос розповіла про своє життя біженця Варто зазначити, що виконавиця не потребує фінансової допомоги, навіть маючи статус біженки. Сама артистка багато років працювала в таких групах як "Queens", "ВІА Гра", "Сьоме небо", а в 2015 році вдало вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Кучеренка, який старший за неї на 18 років.


Інший шанувальник вирішив поцікавитися у зірки, чи вона планує перебратися в іншу країну. І справді, у Санти Дімопулос у планах переїхати до Франції, де вона навіть уже влаштувала сина до школи.

Читайте також: Санта Дімопулос розповіла, де зараз її родина

"Планую до Франції (переїхати), сина вже влаштувала до школи у Ніццу… Але не можу знайти житло вже місяць", - зазначила співачка.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 919


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook