лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джамала продає на благодійному аукціоні свою сукню з "Євробачення"

Джамала продає на благодійному аукціоні свою сукню з "Євробачення"
Джамала, яка на початку війни залишила Україну з дітьми та матір'ю і зараз активно допомагає Україні та її мешканцям за кордоном, виставила на аукціон одне зі своїх концертних вбрань.

Про це вона написала у Facebook.

"Сьогодні сукню, в якій я відкривала "Євробачення" в Києві, можна придбати на аукціоні Catawiki. Виручку — ЗСУ та потерпілим від війни українцям", — повідомила співачка.

У 2017 році біле вбрання з червоною вишивкою створила дизайнерка Юлія Магдич. За словами Джамали, це справжній витвір мистецтва, у якому "зійшлися традиції та історія моєї країни".


Наряд стане ключовим лотом благодійного аукціону Catawiki. Він проходитиме з вівторка, 10 травня, по середу, 18 травня (22.00, Київ).



Загалом буде представлено 11 речей від учасників "Євробачення" різних років. Зібрані кошти передадуть благодійному фонду, що підтримує українців, які постраждали у війні.

Читайте також: Бенедикт Камбербэтч готов принять беженцев из Украины в своем доме

Також на аукціоні продадуть сукню від Vivienne Westwood, у якій з'являлася учасниця від Молдови у 2013 році, черевики на підборах від гурту Maneskin і кросівки від французького дуету Madame Monsieur, які представляли свою країну в Португалії у 2018 році.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 811


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook