лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Максим Галкін відповів на чутки про свою родину

Максим Галкін відповів на чутки про свою родину
Максим Галкін виявився одним із небагатьох російських артистів, хто не прогнувся під продажною пропагандою уряду. Він один із небагатьох, хто думає власною головою і не приймає насильства, не підтримує війну. Разом із сім'єю після своїх слів проти війни в Україні пародист відлетів до Ізраїлю, де живе його брат.

Таке протистояння нинішній владі призвело до того, що на Максима Галкіна та Аллу Пугачову полився бруд. У російських ЗМІ виникло безліч наклепів і домислів. Наприклад, що сам артист був мало не причетний до вбивства, або став його свідком, що він ходить місцевими перукарнями і скаржиться на життя, що його дружина перебуває мало не в передінфарктному стані, а його дітей не беруть в Ізраїлі до школи.



"Я розумію, що у вас команда мене очорнити, змішати з брудом, і показати, наскільки мені тут погано... Ось дивіться, візьміть ось цей папірець, на якому ви все це написали, ось так ось розітріть його добре, і підітріться. Мені добре!" – зазначив Максим Галкін.

Також пародист вкотре звернув увагу на те, що вся російська преса продажна, і пише лише те, що скажуть "зверху".


Читайте також: Надя Дорофєєва підігріла чутки про свій роман з київським ресторатором

"Я розумію, що вам не дає влада писати те, про що варто було б писати. І вам залишається тільки писати жовту непотрібну брехню про артистів. Пишіть про тих, хто патріотично налаштований - відчепіться від мене. Ви як сліпі коні, ходите по арені по колу і місіте під ногами одне й те саме гівно. Вгамуйтесь! Комсомольці, теж мені, тьху", - підсумував Максим Галкін.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 318


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook