лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Колишній психолог Ембер Херд і Джонні Деппа поділилася бентежними подробицями

Історія скандально відомої пари виявилася дуже непростою.

У Ферфаксі, штат Вірджинія, пройшло чергове судове засідання у справі Ембер Херд та Джонні Деппа. Актор подав на колишню дружину позов про клювання, а та у свою чергу звинуватив його в згвалтуванні. Однак під час допиту свідків спливли чергові шокуючі подробиці про життя пари.



На засіданні була присутня колишній психолог акторів Лорел Андерсон. Вона стверджувала, що Ембер Херд постійно намагалася виставити себе жертвою, не будучи при цьому такою. За її словами, актриса ніколи не давала своєму чоловікові вставити слово, постійно змушувала його замовчати, через що спільні сеанси психотерапії не були плідними.

Андерсон зазначила, що Херд не могла спокійно ставитись до зауважень, які їй робив Депп. Через це вона виходила з себе і часто ставала ініціатором сварок.

Читайте також: Консьерж Джонни Деппа раскрыл подробности интрижки Эмбер Херд и Илона Маска

«Вона відразу розпочинала скандал. Їй хотілося бійки, сварки, він нічого не міг вдіяти. Я називаю таку поведінку взаємним насильством. Зрозуміло, з боку Джонні я маю на увазі його муки та бажання уникнути реальності», — наводить слова психолога Independent.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: popcornnews.ru  Переглядів: 692


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook