лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тоня Матвієнко показала рідкісне фото з дочкою з Португалії

Тоня Матвієнко показала рідкісне фото з дочкою з Португалії
За кілька днів після війни українська співачка Тоня Матвієнко залишила територію рідної країни. Під Києвом виконавиця залишила свою маму, народну артистку Ніну Матвієнко, а також чоловіка, співака Арсена Мірзояна. Зараз зірка знаходиться в Португалії разом зі своїми доньками – 21-річною Уляною та 6-річною Ніною.



Днями Тоня Матвієнко відзначала день народження. Артистку зі сльозами на очах зворушливо привітала мама, і теплі слова написав чоловік. Також вона отримала багато привітань від друзів та численних шанувальників. У відповідь на це в особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Тоня Матвієнко опублікувала нове рідкісне фото.

"Дякую за увагу, за привітання! Дуже скучила. Усім серцем з Україною", - зазначила у публікації співачка.

Читайте також: Тоня Матвієнко показала заплакану маму у день свого 41-річчя

У кадрі Тоня Матвієнко постала, позуючи разом зі своєю молодшою дочкою на тлі затоки та видом на миле прибережне містечко. 6-річна Ніна виглядає дуже щасливою, тримаючи в руках морозиво. Дівчинка, яка нещодавно обстригла каре та чубок, була змушена зробити собі хвостик на маківці, бо волосся, мабуть, уже помітне галузі. Її зіркова матуся за кордоном вирішила відмовитися від макіяжу, похвалявшись у кадрі своєю природною красою та гарним здоровим станом шкіри.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 220


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook