лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Оля Полякова назвала своїх колег-росіян убивцями та боягузами

Оля Полякова назвала своїх колег-росіян убивцями та боягузами
Оля Полякова – одна з українських артисток, які активно підтримують свою країну та ведуть війну на інформаційному фронті з колегами-росіянами.

За словами зірки, вона зараз максимально користується своєю популярністю, щоб достукатися до російської публіки у соціальних мережах. Зізнається, що росіяни зомбовані російської пропагандою і достукатися до них неможливо.

За словами Полякової, вона не спілкується із російськими артистами. Ніхто з так званих "друзів" та колег з моменту початку війни не зателефонував їй, і не поцікавився, як вона та її близькі.

Тих артистів, які зайняли нейтральну позицію та мовчать про війну в Україні або навіть підтримують її, співачка називає "дірками шоу-бізнесу, кривавими вбивцями".



"Нічого ніхто з усіх цих прекрасних друзів не написав мені після початку війни. Ніхто не запитав, як я, як мої діти, чи в безпеці ми. Жодна людина. Тому я теж не стала писати нікому, нікого переконувати.

Всі ці люди знають , що відбувається. І Бог їм суддя... Вони боягузи, раби та підлі люди. Якби вони хотіли почути правду, то написали б і щось зробили", - сказала Оля Полякова в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Оля Полякова називає росіян "вбивцями". Вона окремо звертається до співачки Полини Гагаріної, яка підтримує Путіна. Полякова вважає, що неможливо бути непричетним і просто виставляти пост зі словами "ми за мир", коли поряд у сусідній країні гинуть люди.

Читайте також: Юрій Горбунов висловився про росіян, які підтримують війну з Україною

"Всі, хто вибрав той бік, - це взагалі криваві вбивці, у них руки в крові. Такі, як Поліна Гагаріна. Я не розумію - може, вони взяли її дітей у заручники, може, під час того виступу на стадіоні вони хотіли відрізати ручки і ніжки її дітям... Така талановита людина поклала свій талант на вівтар зла.

Якщо чесно, я написала їй особисте повідомлення: "Спочивай зі світом, колись талановита співачка, а тепер..." Ну і там усіляких "хороших" слів написала. Вона для мене померла", - заявила Оля Полякова.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 012


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook