лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Шон Пенн приїхав до Львова допомагати переселенцям

Шон Пенн приїхав до Львова допомагати переселенцям
Актор продовжує активно підтримувати Україну.

Голлівудський актор і режисер Шон Пенн, який активно підтримує українців, і навіть закликав бойкотувати "Оскар", приїхав до Львова. 61-річна знаменитість прибув туди разом з командою благодійної організації CORE. Про це він написав у Твіттері.



"Сьогодні я був у Львові, Україна, з командою CORE, розробляв стратегію з місцевими органами влади та громадськими організаціями для розширення наших програм в країні. Хороша зустріч з губернатором. Максимом Козицьким. Щоб дізнатися більше, перейдіть за посиланням https://coreresponse.org або надішліть повідомлення CORE на номер 24365, щоб зробити пожертвування", — написав Шон Пенн.

Раніше глава Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що благодійний фонд Шона Пенна буде закуповувати та доставляти в місто гуманітарні вантажі.

"Досвід боротьби України є прикладом для всього світу, зазначив під час нашої зустрічі пан Пенн. Його організація хоче підтримати наших людей у боротьбі за свободу та суверенітет. Львівщина перетворилася на дорогу життя для вимушено переміщених українців та тих, хто залишився в епіцентрі бойових дій, акцентував я. Але досі ми не маємо належної підтримки від міжнародних гуманітарних організацій, зокрема від International Committee of the Red Cross. Сподіваюся на плідну співпрацю з організацією Шона Пенна. Заради блага людей, які цінують свободу", — відзначив Максим Козицький.


Читайте також: Обладателя "Оскаров" Шона Пенна заметили в Киеве (ФОТО)

Нагадаємо, що в перший день російського вторгнення 24 лютого Шон Пенн перебував в Україні.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 695


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook