лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Марічка Падалко розповіла, як її чоловік брав участь у звільненні Ірпеня від російських окупантів

Марічка Падалко розповіла, як її чоловік брав участь у звільненні Ірпеня від російських окупантів
Чоловік телеведучої Марічки Падалко, нардеп Єгор Соболєв, з перших днів війни увійшов до лав ТрО та захищає Київ від російських загарбників. У понеділок, 28 березня, українські захисники звільнили передмістя столиці – місто Ірпінь. Марічка Падалко розповіла, що її чоловік також брав участь у цьому визволенні.

На своїй сторінці в Instagram Марічка Падалко опублікувала відео зруйнованого міста та поділися спогадами про мирне життя, та про те, яким пам'ятає Ірпінь її родина.



"Ірпінь звільнений! Більше тижня всі мої думки були в цьому місті, коли Єгор зі своїми побратимами отримав там завдання. Довгі дні без зв'язку, потім поодинокі смс, і сьогодні нарешті. Ірпінь повністю звільнений від окупантів! Зачистки продовжуються. Маленьке затишне місце розбомблене". Ми тільки минулого літа їздили туди на матч сина проти місцевої футбольної команди, тому, як я розумію, зачистити від орків місцевий стадіон (блакитні руїни) було особливо цінно, ще недавно ми там сиділи щасливою сім'єю, де найбільшим нашим викликом було перекричати дуже. активних мам місцевої команди...", - згадує телеведуча.

На фоні відео звучить пісня В'ячеслава Вакарчука "Еверест". Марічка Падалко наголосила, що під цю пісню колись розучувала зі своїм чоловіком вальс.


Марічка Падалко також опублікувала ще один пост, в якому написала, що європейцям є чому повчитися в українців.

Читайте також: Марічка Падалко не може зв'язатися з чоловіком, який служить у ТрО

"Більшість людей у ​​західному світі ніколи не відчувала таких емоцій, ніколи так не боролася, ніколи не відчувала таку любов до Батьківщини, ніколи так не любила своїх рідних, свої міста, своїх захисників і ніколи не відчувала такого братерства. Дуже боляче, що все це такою ціною, але війна не знищила нас, а змогла проявити найкращі якості... Ще півроку тому здавалося, що у разі великої війни ми всі посиплемося – втомлені ковідом, локдаунами та внутрішніми чварами, але коли настав час, ми змогли самі себе перевершити. ...", - написала Марічка Падалко.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 430


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook