лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Телеведущая Соломия Витвицкая рассказала курьезную историю о травматическом поцелуе

Украинская телеведущая почти 7 лет назад вышла замуж за режиссера Влада Кочаткова. Их супружеская жизнь полна как романтичных, так и курьезных моментов. По случаю Дня поцелуев Соломия Витвицкая решила рассказать, как любимый оставил шишку на ее лбу во время неожиданных нежностей.

Инцидент, который раскрыла Соломия Витвицкая на личной странице в инстаграме, произошел во время свадебного путешествия молодоженов в Марокко. Тогда пара готовилась к роскошной съемке в романтических образах, а над безупречным видом ведущей мастера колдовали более 2 часов. За это время она успела соскучиться по любимому и хотела удивить его нежным поцелуем, который завершился травматично для обоих.

Наряду с импровизированной гримерной режиссер и клипмейкер Влад Кочатков заснул в ожидании избранницы. Ведущая решила подкрасться и попыталась резко обнять. Однако долгожданный поцелуй так и не состоялся. Мужчина не ожидал нежностей и "зарядил" Соломия Витвицкая локтем прямо в лоб.



"От неожиданности Влад (ред. LifeStyle 24) резко дернулся и случайно "зарядил" мне рукой в ​​лицо. В тот момент в нашем номере взорвался армагеддон и началась паника: Влад бегал по комнате и держался за локоть, потому что именно нервом попал мне в лоб. Я держалась за голову и почти рыдала", – вспомнила телезвезда.

View this post on Instagram

#ДеньПоцілунків і я згадала історію про наш неснесподіваний і дещо екстремальний поцілунок з @vladkochatkov 💋 Сталося все під час красивої весільної подорожі до Марокко - для відповідальної фотосесії для обкладинки журналу @viva_ukraine_magazine 👰🏻 Готуючись до знімання, я була вже майже готова 👸🏻: з красивим макіяжем та зачіскою від @boykotatiana. Таня чаклувала над моїм образом зо дві години, щоб все було досконало. В цей час мій майбутній наречений просто заснув на ліжку поруч із нашою імпровізованою гримеркою 😇 Я вже встигла скучити, бо аж пів години його не бачила і не обіймала - а це ж весільна подорож тощо .. 🥰 тож, вирішила розбудити його ніжним поцілунком. 😘💋Тихенько підкралася, та замість романтики не на жарт налякала його 🙀 Хочете продовження?)))😂🤦🏼‍♀️ #kiss #wedding #marriage #honey #honeymoon

A post shared by Solomiya Vitvitska (@solomiyavitvitska) on


Соломия Витвицкая вспомнила, что за считанные секунды у нее на лбу появилась большая шишка размером с куриное яйцо. Визажистка, фотограф и вся съемочная группа были шокированы, а потом пытались прикрыть результат "травматического поцелуя". Однако шишку так и не удалось скрыть ни во время видеосъемки, ни во время фотосессии.

Читайте также: Соломия Витвицкая показала, как отдыхает в Карпатах (ВИДЕО)

Сейчас супруги с улыбками вспоминают тот курьезный инцидент и неожиданную романтику. Откровенный пост ведущая дополнила нежными фото со съемки в Марокко. Она позировала в роскошном свадебном платье с длинным шлейфом, а ее избранник – в черном смокинге. Влюбленные искренне улыбались на камеру и, похоже, уже успели оправиться от пережитого стресса.

View this post on Instagram

Продовження історії про травматичний поцілунок😉 Ви захотіли продовження - тож, тримайте💋 Отже, я скучила і захотіла поцілувати нареченого. Підкралася до нього сплячого і різко спробувала обійняти... Спросоння та від несподіванки @vladkochatkov різко смикнувся та випадково “зарядив” мені рукою просто в обличчя 🤕 В той момент в нашому номері вибухнув армагедон і почалася паніка: Влад бігав по кімнаті і тримався за лікоть, бо саме нервом потрапим мені у лоба. Я трималася за голову, і майже ридала. Візажистка @boykotatiana бігала за мною, фотограф @olegbogdancom та шеф-редактор @viva_ukraine_magazine @ivannaslaboshpitskaya шоковані і розгублені не розуміли що ж відбувається. Ми сміялися крізь сльози і намагалися зорієнтуватися - що ж з цим робити🤦🏼‍♀️ У @boykotatiana в одну мить все життя перед очима пролетіло.. Чому? Результат поцілунка: «лоб на лобі» Пояснюю: за лічені секунди у мене на лобі вилізла велика гуля розміром з куряче яйце, яку далі намагалися приховувати всією командою, щоб не було видно на фото, та що там на фото... Ця гуля супроводжувала мене всю відеозйомку - а тут вже ні чим не прикриєш... 😰 Ось така вона, несподівана романтика. 💕 але завжди з усмішкою згадуємо 😂😂😂 коли дивимося на ці світлини))) Тому бажаю усім солодких поцілунків і класних спогадів. 💋💋💋 Діліться Вашими історіями про поцілунки. Дуже цікаво почитати🙏🏼 а початок цієї історії в попередньому пості #kiss #wedding #marriage

A post shared by Solomiya Vitvitska (@solomiyavitvitska) on

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 844


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook