лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дзидзьо наконец признался в своих чувствах

Вот и новый любимый трек твоих детей подъехал.

Недавно артист выложил в своем Instargam признание и историю о том, как он влюбился. И только в конце истории Дзидзьо объясняет, с кем было так трудно столько лет выстраивать отношения.

"Я хочу признатись. Ми вперше зустрілись з тобою, коли я разом зі студентським хором на сцені Національного Палацу «Україна» співав пісню «Бодай ся когут знудив». Емоції настільки переливались, що я вирішив піти широким кроком навпроти в ресторан. Зайшов, відкрив меню, закрив меню і вийшов. Я перестрашенний ніяк не міг зрозуміти, як так люди можуть дорого платити за їжу! Тому вирішив не починати стосунки, бо не можу оплатити навіть обід. Я старався тобі сподобатись, вчився, дивився на людей, які були безумно закохані в тебе, бо з тобою вони мали можливість реалізувати СВОЇ МРІЇ. Чесно, все, що я не робив, усі мої старання були до одного місця, з твого боку до мене не було жодної уваги."



"Тому в один момент я тебе зненавидів. Стиснув сильно зуби і пообіцяв собі, я тебе завоюю! Рік часу, кожної п’ятниці і кожної неділі я жив в поїзді, не міг знайти собі місця, мене тягнуло додому і до тебе одночасно. Я робив неможливе: сальто, шпагат, в повітр‘ї перезувався... І ти знаєш, я помітив, що тобі це дуже сподобалось. Я нарешті зрозумів, що Ти хочеш. Ти хочеш відкрити мої НАДМОЖЛИВОСТІ!"

Дзидзьо наконец признался в своих чувствах

"Дякую Тобі за це! І тільки зараз, після 7 років я чесно можу признатись: ТАК, Я люблю тебе, Київ, місто моє, Люблю тебе щиро за те, що ти є, Ти для мене - найкраще місто щасливих мрій, Ну і як тебе не любити, Києве мій! В подарунок написав Тобі пісню", - рассказал артист.

Читайте также: Дзидзьо и Оля Цибульская стали родственниками

Съемки видео проходили в центре Киева, в известных исторических местах, которые любят и знают киевляне и гости столицы, и которые являются памятниками архитектуры местного и национального значения: Подол, Андреевский спуск, станция метро "Университет", улица Крещатик и Майдан Независимости.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 815


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook