лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ображений Том Круз знайшов спосіб принизити Ніколь Кідман у Каннах

Актор зміг помститися колишній дружині.

Том Круз вирішив викреслити Ніколь Кідман і з пам'яті, і з кар'єри.



Нещодавно на кінофестивалі Канна пройшла прем'єра фільму «Топ Ган», де Том Круз виконав головну роль. Артист вирішив показати глядачам фільм із найзначнішими моментами своєї акторської кар'єри. У десятихвилинному ролику було зібрано багато яскравих ролей та епізодів із фільмів за участю Круза. Проте однієї людини там не вистачало.

У ролику не було жодного кадру за участю Ніколь Кідман. Ані десяти років шлюбу, ані спільних робіт у трьох кінострічках — як не було. Якщо судити з змонтованого відео, то Ніколь і не було в житті Тома.

«Звичайно, “Дні грому”, фільм, у якому Кідман та Круз мило познайомилися, був представлений, але не було жодного кадру, на якому ці двоє перебували б у гарячих обіймах. Натомість показали лише кадри Круза за кермом машини», — пише Variety.

Читайте також: Том Круз появился на публике с партнершей по фильму "Миссия невыполнима 7"

Але на цьому актор не обмежився. Він не просто прибрав кадри з колишньою дружиною з фільму про його кар'єру, а й додав туди моменти з іншими партнерками зі знімальних майданчиків. Складається враження, що Круз хотів принизити колишню дружину таким роликом.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 589


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook