лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Щаслива Надя Дорофєєва показала, з ким проводить час "у ліжку"

Щаслива Надя Дорофєєва показала, з ким проводить час "у ліжку"
Надя Дорофєєва нарешті почала посміхатися.

Популярна українська співачка, талановита і успішна виконавиця, підопічна Потапа Надя Дорофєєва показала, як вона проводить час з близькою людиною. Вона поділилася постом у соцмережі на честь дня народження Потапа.



Відповідний пост Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Вже всім добре відомо, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес розірвали свої стосунки після шлюбу. Через кілька місяців Надя публічно заявила, що готова до нових відносин.


Однак зараз йдеться про знаменитого продюсера Потапа, у якого був 41-й день народження 8 травня. На честь такої події Надя вирішила зробити пост для Олексія.

"Happy Birthday genius @realpotap", - підписала публікацію українська артистка.


Фолловери української зірки не стали довго чекати і почали писати відгуки з привітаннями.

Читайте також: Дорофєєва розповіла, як змінилося її спілкування з Потапом

"Я такий же стаканчик тобі дарувала, рожевий", "щастя і крутості скільки а вояки гинуть кожен день і громадяни звичайні голодують", " так, Потап дійсно талановита людина яка зробила великий внесок в розвиток української музичної культури, допомогла багатьом почати сольну та шоу-бізнесову кар'єру.Бажаємо здоров'я, мирного неба, більше крутих проектів а також найкращих людей поряд", "Патап, З Днем Народження! Бясконцы рэспект i пажаданні ўсяго найлепшага з Беларусі. Слава Ўкраіне!",- пишуть відгуки фоловери Наді.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 888


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook