лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Катя Осадча відреагувала на заяву Симоньян щодо планів РФ

Катя Осадча відреагувала на заяву Симоньян щодо планів РФ
Стало зрозуміло, чому російські окупанти з такою ненавистю вбивають українців, адже по національному російському телебаченню, отак запросто можуть говорити не те, що про знищення своїх колись "братів", а зовсім про глобальну Третю світову війну, а в результаті і ядерну.

Головна пропагандистка Кремля Маргарита Симоньян на весь світ заявила, що чим програти війну Україні РФ краще почне Третю світову, та й взагалі все це закінчить ядерними ударами. Розуміючи, що приліт у відповідь неминучий і для Росії, журналістка змахнула плечима, додавши "ну якщо треба".



В особистому обліковому записі в Інстаграм українська ведуча Катя Осадча опублікувала відео випуску новин у Росії, щоб назавжди запам'ятати, яка велика "вава" в голові у росіян.

Читайте також: Катя Осадча вперше прокоментувала заяву Горбунова про усиновлення дитини

"Залишу це тут, щоб розуміти, наскільки масштабним може бути пізд*ць у головах громадян Росії. Готова до Третьої світової... Справді, чому ні, пральних машинок по світу дофіга, а одягу різного ношеного, відправляти та відправляти... А ядерна війна вона буде десь? Чи вони вже собі забронювали місця у спеціальному раю для росіян?"

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 024


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook