лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Макс Барських розповів, як врятував свою маму із Херсона за кілька днів до окупації

Макс Барських розповів, як врятував свою маму із Херсона за кілька днів до окупації
Український співак Макс Барських ніколи не відзначався гострим патріотизмом. Він продовжував співпрацювати з російськими виконавцями та давати концерти в Росії. Проте все змінилося в одну мить, коли 24 лютого РФ завдало ракетних ударів по всій Україні, і вступила у повномасштабну війну, продовжуючи називати її "спеціальною операцією".

Наразі виконавець зізнається, що якщо раніше почував себе громадянином світу, живучи у різних країнах світу, то зараз дуже радий, що зміг відчути всю згуртованість українського народу. За його словами, українці – найсильніша нація у світі.



Виявляється, 22 лютого Макс Барських мав відлетіти до США, але його зупинив Алан Бадоєв, який запропонував перенести поїздку та зустрітися, обговорити новий проект.

"Але я б повернувся додому наступного дня (якби полетів). Я повинен пережити цей досвід на батьківщині. Зробити висновки – про Росію, про росіян. Адже раніше я мало цікавився політикою і не хотів розуміти, що відбувається, а зараз я просто повинен у всьому розібратися. Ця війна мене дуже змінила", - каже Макс Барських.

Також артист мав можливість за місцем організувати вивіз своїх рідних. Він переконував їх виїхати з рідного Херсона лише за кілька днів, як туди завітали російські окупанти.


Читайте також: Макс Барських, який проміняв мікрофон на зброю, показав потужний "привіт" окупантам

"У мене тут (в Україні) дуже багато родичів, і мені не вдалося б їх вивезти без особистої присутності. А так я тиждень збирав їх по всій країні, зокрема, з Херсона. Мама не хотіла їхати, і ми вивезли її в останній момент. На щастя, мій брат був у Херсоні, і я змусив його поїхати забрати її. Вони поїхали у досить небезпечний момент – Херсон ще не був окупований, але росіяни зайшли туди вже за кілька днів", - каже співак.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 630


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook