лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Володимир Дантес віддав свою Tesla за мільйон гривень на благодійність

Володимир Дантес віддав свою Tesla за мільйон гривень на благодійність
Успішний український співак Володимир Дантес є власником єдиної жовтої Tesla у Києві. У неї скляний дах, наворочений салон з великим екраном усередині, зручні просторі сидіння та місткий багажник. Обійшлася така красуня виконавцю не менше ніж мільйон гривень.

З початку війни Володимир Дантес активно допомагає Україні, українським військовим та волонтерам. Стало відомо, що артист віддав своє розкішне авто на потреби волонтерів.



"Я свою Tesla віддав волонтерам. Вона розтинає Києвом, розвозить броніки, дітям їжу. Ну, кайф. А все інше я не говоритиму, тому що не можу", - розповів Володимир Дантес в інтерв'ю Славі Дьоміну.


Володимир Дантес віддав свою Tesla за мільйон гривень на благодійність Автомобіль артист придбав у 2021 році. Найдешевша модель Tesla коштує 25 000 доларів. Проте, судячи з салону, Дантес вибрав машину крутіше.

Читайте також: Дантес розповів, як поділить майно з Надею Дорофєєвою

“Моєю першою машиною була Toyota RAV4. Я називав її "королевою світлофорів". Навіть у магазин, який знаходився за 20 метрів від будинку, я виїжджав машиною. Пізніше я купив BMW X5, яку згодом ми оновили, і довго на ній вчив їздити дружину (вже ексдружину) Надю. Після цього я продав Toyota та купив Hyundai Tucson”, - розповів раніше Дантес.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 788


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook