лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Настя Каменських вперше показала фото з Іспанії

Настя Каменських вперше показала фото з Іспанії
Українська співачка Настя Каменських та продюсер Потап за кілька днів до війни відлетіли до Іспанії всією сім'єю. Хтось каже, що парі просто пощастило, а хтось упевнений, що зірки вирішили перестрахуватись, адже чутки про початок війни ходили вже давно. У будь-якому разі артисти ведуть активну інформаційну війну, привертаючи увагу всього світу до того, що відбувається в Україні.

Активно виступає Потап, публікує жахливі фото та відео, наслідки дій російської армії та несамовиті історії. За свою позицію український артист неодноразово навіть отримував погрози.



А ось Настя Каменських вирішила взяти участь у благодійному концерті, кошти з якого було перенаправлено до трьох благодійних фондів на допомогу Україні. В особистому акаунті в Інстаграм виконавиця опублікувала фото, представивши в кадрі в маленькій чорній сукні, з розпущеним довгим волоссям і яскравим макіяжем.

"Іспанія! Дякую за підтримку! 1.3 мільйони євро, зібрані протягом благодійного концерту “Unidos por la paz : Ucrania en el corazón”, підуть через три благодійні фонди на допомогу українцям! Я дуже вдячна, що стала частиною цього концерту, разом з багатьма відомими іспанськими артистами! І головне - що мала змогу розповісти про війну в Україні і звернутись до Іспанії та всього світу з проханням про допомогу. Дуже важливо бачити, що нас чують і нас підтримують дедалі більше людей з усіх куточків планети. Не зупиняємось розповідати про війну в Україні та закликати весь сиіт допомагати нам. Вірю, що разом ми переможемо і над Україною знову буде мирне небо!" – наголосила співачка.


Читайте також: Камалія вперше з початку війни поділилася рідкісним фото з чоловіком із Польщі

Разом із Настею Каменських у концерті брала участь Джамала, яка виступила вже у кількох країнах Європи та зібрала пристойні гроші на допомогу нашій країні.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 419


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook