лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Вагітна Ріанна розповіла про стосунки з A$AP Rocky

Вагітна Ріанна розповіла про стосунки з A$AP Rocky
Артистка розсекретила, як почалися її стосунки з A$AP Rocky.

Популярна співачка Ріанна, яка чекає на первістка від A$AP Rocky, продовжує дивувати шанувальників яскравими образами. Так, артистка нещодавно знялася для обкладинки американського Vogue та розповіла про стосунки з A$AP Rocky.

Ріана зізналася, що її життя кардинально не змінилося через вагітність.



"Спочатку я чекала якихось чарівних змін, але насправді залишаюся тією, хто я є", — зізналася Ріанна.

Також артистка розповіла, як розпочалися її стосунки з репером A$AP Rocky. Ріанна розповіла, що їх довгий час пов'язувала дружба, але саме хлопець зробив перший крок на одній із репетицій.

"Він схопив мене за дупу на сцені. Це не було частиною репетиції! Я говорю: "Що ти робиш?!". Мій менеджер потім сказав: "О боже, цей хлопець їй точно подобається, інакше вона ніколи не спустила б це на гальмах", — зізналася Ріанна.

На їхні стосунки дуже вплинула пандемія, влітку 20-го вони разом вирушили з Лос-Анджелеса до Нью-Йорка на автобудинку. Тоді вони були щасливі проводити час удвох без набридливих папараці.

Читайте також: Глибоко вагітна Ріанна знялася для обкладинки глянцю в облягаючому мереживі та на шпильках

"За цей час він став моєю сім'єю. Немає жодної претензійної нісенітниці, ми просто живемо. Я просто відчуваю, що можу все поряд із ним", — розповіла співачка.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 853


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook